

ARTLANDS

SHAPING REGIONAL ARTS

1-3 SEPTEMBER

PROGRAM SCHEDULE

SHARE	HGC CONFERENCE ROOM CHANCELLOR 2 In Person and Online	HOTEL GRAND CHANCELLOR - CHANCELLOR 1 In Person and Online	HOTEL GRAND CHANCELLOR - CHANCELLOR 4 & 5 In Person	JUNCTION FESTIVAL PRINCE'S SQUARE In Person		
9:00 - 11.00 AM	Registration and Reception					
11:00	Welcome To Country Opening Welcomes (30 min)					
11:30 AM	Junction Festival at 10 years. Liz Frankham, Greg Clarke & Paul Selwyn Norton (30 min)					
12:00	mapali - dawn gathering'. Dave Mangenner Gough (60 min)					
1:00 - 1:45 PM	Lunch					
2:00 PM	Get The Regions Moving	Things I've Heard about Regional Artists	Tin Camp (30 min)			
2:30 PM	(90 min)	(90 min)	Motherload (30 min)			
3:00 PM			Makers' Program (30 min)			
3:30 - 4:00 PM	Afternoon Tea					
4:00 PM	Making things happen: Across Cultures,					
4:30 PM	women's labour in regional community, art, and cultural production (90 min)	Across Disciplines (60 min)				
5:00 PM		Kandos: a reimagining (30 min)				
5:30 PM						
6:00 PM	Move to Junction Festiva	l - Princes Square				
6:30 PM				Sunset Ceremony (30 min)		
7:00 PM						
7: 15 - 7: 30 PM				Muster (15 min)		
7:30 - 11:00 PM				Opening Night - Fountain Bar Apres Ski Party		
				(3.5 hours)		

Please note subject timings and sessions are subject to change

Keynotes	Panels	Deep Dive	Short and Sweet	Round Table
Special Events				